IL POMODORO

IL POMODORO Authentiek Italiaans!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1062 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Pomodoro. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 16:47 Werd ongeveer 25 min later bezorgd dan gepland en de tiramisu ontbrak, maar die werd nabezorgd met een lekkere verrassing, dus prima opgelost. Eten was prima, in goede staat bezorgd en lekker van smaak. Goede portie garnalen, vleesgerecht ook prima.
11 mei 2022 om 10:08 please leave the ‘’ italian ‘’ from the pizza , couse it was a shameful pizza, and not italian .thank you
4 mei 2022 om 9:56 Bezorging was prima maar veel te vroeg. Hadden 7 uur gevraagd en het was er al om kwart over 6. Gelukkig waren we op tijd thuis want anders hadden we een probleem gehad. Eten was heerlijk, prima rib eye en lekkere spaghetti.
1 mei 2022 om 20:18 Goed eten en een snelle levering. Heel tevreden.
9 apr 2022 om 19:26 Ik kan 60 of 75 minuten kiezen. Het zat er tussenin, ongeveer 70 minuten. De pizza was lauw toen ik hem ontving. Heb hem zelf nog maar even in de oven gedaan maar daar werd ie niet echt lekkerder van. Niet echt een succes dus.
1 apr 2022 om 21:01 Dat zijn nou pizza's zoals ze horen te zijn!!! Complimenten aan de keuken!!
28 mrt 2022 om 6:46 De mogelijkheid om dit te selecteren is er geeneens maar de bezorgtijd was 210 minuten, oftewel 3,5 uur! Meerdere malen gebeld en door een dame zeer asociaal te woord gestaan. Ze heeft zelfs opgehangen midden in een gesprek. Ik bestel hier nooit meer
26 mrt 2022 om 20:51 Ik heb in totaliteit ruim 2 uur op mijn eten moeten wachten. Ik heb 2x gebeld en beide keren ging de bezorger net de deur uit? Daarnaast was ook de drinken bij de bestelling vergeten. Na weer gebeld te hebben, was dit schijnbaar mijn eigen probleem?
25 mrt 2022 om 20:25 Super gegeten wederom. Dank jullie wel. Wij zullen jullie absoluut aanbevelen. Fijn weekend verder. Mvg,
28 feb 2022 om 18:17 Heerlijke pizza en pasta.
5 feb 2022 om 20:51 Betje laat, maar geweldig eten.